Avoimet työpaikat

Alla esittelyt avoimista työpaikoistamme:

B2B Telesales myyjille mahtava mahdollisuus uudessa markkinassa

Eneas Group (http://eneasservices.fi) on yksi Skandinavian johtavista toimijoista energiapalveluiden ja –välityksen toimialalla. Tarjoamme palveluitamme ja tuomme lisäarvoa jo yli 20.000 yritykselle Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Eneas on vastikään ostanut energianvälittäjäyritys Yrittäjäin Sähkönhankinta Oy:n (http://sahkonhankinta.fi/) liiketoiminnan Tampereella. Olemme nyt valmiina laajentamaan liiketoimintaamme Suomessa.

Eneas on nyt rantautunut myös Suomeen! Toimimme Suomessa osana Eneas groupia, Yrittäjäin Sähkönhankinnan nimellä. Aloitamme laajentamaan toimintaamme Suomessa, joten haemmekin nyt uuteen Telesales tiimiimme Tampereelle kymmentä tuloshakuista, innokkaalla asenteella varustettua B2B myyjää jatkamaan jo Norjassa ja Ruotsissa syntynyttä menestystarinaa.

Yhdessä Yrittäjäin Sähkönhankinnan kanssa autamme yrityksiä pitkän ammattitaidon tuomalla varmuudella tekemään fiksuja ratkaisuja energiahankinnoissaan. Aloitamme Suomessa toiminnot uuden myyntitiimin kanssa energialaskujen tarkistuspalvelulla.

Hoidamme yritysten puolesta energialaskujen tarkistuksen, sekä koko prosessin alusta loppuun, tarkistuksen tuloksesta riippumatta. Toimimme energialaskujen tarkistuksissa “no cure – no pay” mallilla, eli emme laskuta asiakkaalta mitään, mikäli energialaskuissa ei ole virheitä. Tämä takaa asiakasyritykselle täysin riskittömän ja vaivattoman palvelun, jolla yrityksen energiakustannukset saadaan optimoitua ja virheistä johtuvat hyvitykset saadaan suoraan asiakasyrityksen tilille.

Uutena myyjänä aloitat energialaskujen tarkistuspalvelun parissa, ajan kuluessa sinulla on mahdollisuus oman motivaation, osaamisen ja tuloksien pohjalta siirtyä monimutkaisempiin ja vaativampiin tuotteisiin sekä kasvaa organisaation sisällä.

Odotamme sinulta:

–  Tuloshakuista lähestymistapaa työskentelyyn
–  Todellista halua tehdä myyntityötä ja mullistaa markkinaa
–  Kykyä työskennellä pitkäjänteisesti
–  Kykyä haastaa itseä, sekä muuttaa toimintatapoja tarvittaessa
–  Tiimityöskentelytaitoja
–  Kykyä muuntautua asiakkaiden ja tilanteen mukaan
–  Proaktiivista otetta työskentelyyn
–  Halua kehittää omaa ja tiimin työskentelyä
–  Hyviä tietoteknisiä taitoja
–  Aiempi kokemus B2B -telemarkkinoinnista katsotaan eduksi
–  Aiempi kokemus energia-alasta ei ole välttämätön, laaja perehdytyksemme auttaa sinua kasvamaan alan asiantuntijaksi

Tarjoamme:

–  Äärimmäisen motivoivan ja alan standardeja paremman palkkauksen, joka koostuu kiinteästä palkasta sekä provisiosta.
–  Koulutuksen tuotteisiin ja myyntiin, sekä jatkuvan tuen oman työskentelyn ja tulosten kehittämiseen
–  Suomen markkinoilla uudet ja todella houkuttelevat tuotteet, jotka ovat relevantteja jokaiselle yritykselle
–  Huipputekijöille tulevaisuuden kasvumahdollisuudet organisaation sisällä, Suomen toimintojen kasvaessa
–  Upouudet viihtyisät työtilat Tampereen keskustassa, osoitteessa Naulakatu 3, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Toimistomme alakerrassa on lounasravintola ja työntekijöillä on käytössä kuntosali sekä sauna, joten voit esimerkiksi lenkkeillä töihin tai hoitaa kuntoilun työpäivän jälkeen
–  Työskentelemme pääsääntöisesti arkipäivisin klo 8-16 välillä

Mikäli sinulla on todellinen halu tehdä myyntityötä ja haluat olla osa uutta, kasvavaa myyntiorganisaatiota, jossa saat itse tukea ja mahdollisuuksia kehittyä niin lähetä heti CV:si ja avoin hakemuksesi osoitteeseen: launo.tuovinen@eneasservices.fi tai soita lisätietoja numeroon: +358 45 27 99851, Launo Tuovinen – Sales Manager

Haku on voimassa toistaiseksi.

Jos meillä ei ole avoimia työpaikkoja, hakemus ja CV poistetaan kolmen kuukauden kuluessa hakemuksen lähettämisestä.