Mittaus ja energianhallinta

Kiinteistönhoitajille:

 

Yksi Eneaksen tavoitteista on säästää kiinteistönhoitajien aikaa ja rahaa hoitamalla sähkönkulutuksen mittaukseen ja laskutukseen liittyvät toiminnot heidän puolestaan. Me toimitamme kaiken kattavia ratkaisuja – aina rakennusten tarkastuksista ja mittarirakenteen optimoinnista laskutukseen, asiakaspalveluun ja kiinteistönhoitajien ja vuokralaisten verkkopalveluihin.

Ratkaisumme on suunniteltu pääasiassa useita vuokralaisia sisältäville kiinteistöille, ja jokainen ratkaisu on räätälöity asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Voit huoletta jättää energia-asioiden hallinnoinnin meille. Me varmistamme, että energiankulutusta hallitaan parhaalla mahdollisella tavalla, jotta sinä voit keskittyä yrityksesi ydintoimintaan.

Eneas on markkinoiden johtava ostoskeskusten ja muiden useita vuokralaisia sisältävien liikerakennusten mittaus- ja energianhallintaratkaisujen toimittaja. Ratkaisujamme kehitetään jatkuvasti, ja pyrimme aina täyttämään kiinteistönhoitajien tarpeet ja toiveet ja näin helpottamaan heidän työpäiväänsä.

Sähkö- ja verkkoyhtiöille:

Eneas Energy on AMS:n asiantuntija, ja meillä on runsaasti kokemusta automaattisten mittarinlukujärjestelmien ja tietojen todennus- ja tarkastusjärjestelmien toimittamisesta. Meillä on moderni laskutusjärjestelmä ja oma asiakaspalvelukeskuksemme, ja voimme tarjota hyödyllisiä verkkopalveluita teknologisesti edistyneen ePortaalimme kautta. Asiakkaanamme voit halutessasi ulkoistaa meille koko prosessin tai vain sen tietyt osat.

Laatu ja valvonta:

Eneas Energy on NVE:n lisensoima. Kaikki palvelut toimitetaan asianmukaisia lakeja ja määräyksiä noudattaen.

NVE logo

Eneas Energy on Sellihca-sertifioitu ja StartBANKin rekisteröity toimittaja.

Sellihca logoStartBANK logo