Sähkön Yhteishankinta

Eneas Yhteishankinta mahdollistaa edulliset sähkösopimusehdot pienille ja keskisuurille yrityksille.

Eneaksella on 20 vuoden kokemus pohjoismaisilta energiamarkkinoilta sekä noin 30 000 yritysasiakasta, joiden kokonaiskulutus on noin 7 miljardia kWh vuodessa. Tämän ansiosta meillä on tarvittavaa vaikutusvaltaa ja ammattitaitoa hankkia pienille ja keskisuurille yritysasiakkaillemme sähkösopimuksia, jotka on yleensä varattu suuremmille organisaatioille.

 

Asiakkaamme saavat käyttöönsä tuotteen, joka tarjoaa:

  • Turvallisuutta ja sähkönhinnan ennustettavuutta 3-4 kvartaalia etukäteen taatun hintakattomme ansiosta. Tämä yksinkertaistaa budjetointia ja eliminoi  kylmien talvien aiheuttamat yllättävät hintapiikit.
  • ”Oikean sopimuksen oikeaan aikaan” – ja enimmäishinnan, joka mahdollistaa kustannusten ennustettavuuden. Lisäksi tarjoamme hintasuojan, jonka ansiosta asiakkaidemme hinnat laskevat silloin kun sähkön markkinahinta laskee. Sopimukset varmistavat kaupankäyntivalmiuden suhteessa tulevaisuuden markkinakehitykseen.
  • Kilpailukykyiset sopimusehdot perustuen asiakaskantamme kokonaisvolyymiin. Vuosina 2016 ja 2017 sähkön toimittaa ja laskuttaa yksi toimittaja kun taas portfolion parissa työskentelee useampi sähkönhankintaorganisaatio.
  • Sähköä, joka on todistetusti peräisin uusiutuvista energianlähteistä.
  • Energiahankinnan ammattitaitoista hallintaa, jotta sinä pystyt keskittymään olennaiseen – yrityksesi ydintoimintaan!

Eneas keskittyy asiakkaiden etuihin seuraamalla sähköntoimittajia, hintatakuutuotteita sekä energiamarkkinoiden muutoksia. Ydinosaamistamme on neuvotella parhaat mahdolliset sopimusehdot asiakkaillemme. Asiakaskantamme suuret volyymit mahdollistavat tehokkaat tilaus- ja kaupankäyntiprosessit tukkumarkkinoilla. Eneas arvioi, milloin hintoihin kannattaa sitoutua, millä tavalla, kuinka suureella osalla kokonaisvolyymista ja kuinka pitkäksi aikaa. Teemme arviomme analysoimalla lyhyen ja pitkän aikavälin markkinatrendejä ja hintamuutoksia kokemuksen tuomalla ammattitaidollamme.

Asiakkaana saat käyttöösi markkinoiden parhaan energianhallintaympäristön, tehokkaan energiakustannusten valvonnan, ennustettavuutta budjetointiin sekä tietenkin kilpailukykyiset ehdot energiahankintoihisi.

Me Eneaksella huolehdimme käytännön järjestelyistä aina kun mahdollista, jotta sinun työpäiväsi sujuisi helpommin.